Insecticid K-Obiol EC 25, 2 x 10 ml

Disponibilitate: Stoc terminat

9,81 RON
Pretul contine TVA

K-obiol EC 25 este un insecticid pentru combaterea daunatorilor de cereale, cartofi sau ceapa.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecticid K-Obiol EC 25

Substanta activa: deltametrin 25 g/l + piperonil butoxide 250 gr/l

Caracteristici: K-Obiol este un insecticid de contact si ingestie, omologat pentru combaterea celor mai raspanditi daunatori ai produselor agricole si alimentare depozitate.

Mod de actiune: K-Obiol EC 25 actioneaza prin contact si ingestie asupra insectelor daunatoare atat ca larva, cat si ca adulti. Produsul are efect de soc si ofera protectie produselor agricole depozitate pentru o perioada de pana la 6 luni. Protectia se obtine prin acoperirea produselor agricole tratate cu un strat microscopic de substanta activa, ce are efect mortal asupra oricarui daunator care atinge atinge acel produs, in scopul hranirii sau inmultirii.

Mod de utilizare: La cereale (grau, orz, ovaz, secara, orez, faini, sroturi etc) se foloseste pentru combaterea cariului cerealelor, gandacului castaniu al graului, moliilor de grau si faina, gargarita graului. Se utilizeaza pentru un prim tratament al sezonului la pregatirea suprafetelor (incintelor) de depozitare, dupa curatarea acestora de orice alte resturi organice, in functie de avertizare. Tratamentul va fi repetat la fiecare ciclu de golire/umplere a spatiului depozitat.
  La porumb (boabe, faini, sroturi etc), cartof, fasole, ceapa uscata, etc  se utilizeaza ca prim tratament al sezonului la pregatirea suprafetelor (incintelor) de depozitare, dupa curatarea acestora de orice alte resturi organice, in functie de avertizare.

Plante tratate: Cartofi, Ceapa,  Grau, Porumb, Fasole 

Producator: Bayer 

Cultura Agentul daunator Doza
Cereale Molia faini

 

10 ml/ 1 l apa

Gandacelul de faina
Molia fructelor uscate
Gargarita fasolei
Ceapa, Cartof Musculita de otet 10 ml/ 1 l apa

Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta activa Insecticide Agro Deltametrin, PBO
Concentratie Substanta Activa 25 gr/litru, 22.5 gr/litru
Cultura cartof, grau
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.1000
Producator Bayer Garden 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.