Fungicid Eclair 49 WG, 700 g

Disponibilitate: Stoc terminat

362,43 RON
Pretul contine TVA

Eclair 49 WG este un fungicid cu actiune mesostemica, local sistemica si de contact, pentru combaterea manei si fainarii la vita de vie.


Valabilitatea certificatului de omologare a expirat pe data de 19.12.2015

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Eclair 49 WG

Substanta activa: trifloxistrobin 250 g/kg + cimoxanil 240 g/kg

Modalitate de ambalare:  700 g

Caracteristici: Eclair 49 WG este un fungicid cu actiune mesostemica, local sistemica si de contact, pentru combaterea manei si fainarii la vita de vie. Trifloxistrobin apartine grupei chimice a strobilurinelor si se remarca prin spectrul larg de activitate si prin actiunea de lunga durata. Trifloxistrobin are actiune de tip mesostemic, caracterizata prin afinitatea foarte ridicata fata de tesuturile superficiale ale plantei, unde se fixeaza de stratul ceros, fapt ce ii confera o rezistenta ridicata la spalare; si redistribuirea si redepunerea substantei active prin procesele de evapotranspiratie. Redistribuirea substantei active face ca efectul tratamentului sa se manifeste si pe plantele alaturate netratate. Redistribuirea translaminara a unei parti din substanta activa asigura o foarte buna actiune preventiva si produce un efect de mentinere a foliajului verde (green leaf), reflectat in sporuri de recolta. Acoperirea uniforma si completa a partilor aeriene ale plantelor asigura protectia totala fata de instalarea ciupercilor. Sunt afectate atat stadiile timpurii de dezvoltare a patogenilor (germinarea sporilor, formarea apresorilor) cat si stadiile tarzii (formarea haustorilor, cresterea miceliului si sporularea la fainare, eliberarea zoosporilor la mana). Cimoxanil actioneaza prin contact, preventiv, asupra germinatiei sporilor si a cresterii miceliului, iar prin miscarea translaminarain tesuturile plantei dezvolta si o actiune curativa si de inhibare a sporularii.

Mod de actiune: Eclair 49 WG este omologat pentru combaterea manei si fainarii vitei de vie. In cadrul programului de stropiri poate fi utilizatin alternanta cu produse cu mod diferit de actiune. Tratamentele pot fi efectuatein intervalul fenologic cuprinsintre stadiulin care a treia frunza este formata si pana la intrarea in parga. Produsul este cu precadere pozitionatin 1-2 tratamente preventive inainte deinflorit pana la compactarea ciorchinelui. Intervalulintre tratamente este de 10-12 zile. Cand presiunea de infectie este foarte mare si cand viteza de crestere a plantelor este de asemenea mare se micsoreaza intervalul la 7 zile. Volumul necesar de solutie este de 800-1000 I/ha, in functie de echipamentul de stropire folosit. Nu se efectueaza tratamente cand viteza vantului este mare,in perioadele din zi cu arsita sau atunci cand frunzele sunt umede ori ploaia este iminenta.in situatiiin care presiunea patogenului este deosebit de mare se va utiliza o doza marita sau se va micsora intervalulintre tratamente.in cadrul unui program rational de combatere a manei si fainarii se recomanda un numar de 1-2 tratamente cu Eclair.

Plante tratate: Vita de Vie

Boli si Ciuperci combatute: Mana si Fainare.

Producator: Bayer

Cultura Agentul patogen Doza
Vita de vie Mana (Plasmopara viticola), Fainare (Uncinula necator) 0.5 kg/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Fungicide Cimoxanil, Trifloxistrobin
Concentratie Substanta Activa 240 g/kg, 250 g/kg
Cultura vita de vie
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Modalitate de ambalare 100 g
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.7000
Producator Bayer 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.