Fungicid Clarinet

Disponibilitate: Stoc terminat

36,62 RON
Pretul contine TVA

Clarinet este un fungicid sistemic cu actiune preventiva si curativa pentru combaterea rapanului si fainarii la mar.


Acest produs nu mai face parte din lista producatorului. 

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Clarinet SC

Substanta activa: pirimetanil 150 gr/litru + fluquinconazol 50 gr/litru

Caracteristici: Fungicid sistemic cu actiune preventiva si curativa pentru combaterea rapanului si fainarii la mar. Clarinet este un fungicid cu actiune sistemica si translaminara in plante. El are in componenta sa doua substante active:
- fluquinconazol este o substanta activa sistemica din grupa triazolilor, care actioneaza prin inhibarea sintezei ergosterolului (DMI) ciupercilor patogene.
- pirimetanil este o substanta activa din grupa anilinopirimidinelor, cu activitate translaminara, care actioneaza prin inhibarea enzimelor necesare realizarii patogenitatii ciupercilor.

Mod de actiune: Clarinet are actiune preventiva si curativa impotriva rapanului, fainarii si altor patogeni, inhiband germinatia sporilor, cresterea miceliului si formarea apresorilor. Clarinet se aplica preventiv atat prefloral cat si in tratamente postflorale incepand cu faza de deschidere a primilor muguri sau la avertizarea infectiei primare cu rapan. Intervalul intre tratamente in cazul unor conditii climatice normale este de 10-14 zile. in cazul unor conditii deosebit de favorabile instalarii si evolutiei bolilor, intervalul intre tratamente se poate reduce cu 2-3 zile. Se aplica in concentratie de 0,1% intr-un volum de solutie de 1500 l/ha. Timpul de pauza: ultimul tratament se va face cu 30 zile inainte de recoltare.

Plante tratate: Mar

Boli si Ciuperci combatute: Rapan, Fainare

Producator: Bayer

Cultura Agentul patogen Doza Doza per 100 ml
Mar Rapan (Venturia inaequalis) pentru infectii primare, Fainare (Pedosphoaera leucotricha) 1.5 l/ha 100 l apa/670 mp


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Fungicide Fluquinconazol, Pirimetanil
Concentratie Substanta Activa 50 gr/litru, 150 gr/litru
Cultura mar
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare SC - suspensie concentrata
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Bayer 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.