Erbicid Basta 14 SL, 5 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

566,80 RON
Pretul contine TVA

Basta 14 SL este un erbicid neselectiv cu glufosinat de amoniu 150 gr/litru ca substanta activa, ce are actiune de contact si sistemica (partial).


Produsul se afla in grupa de toxicitate ridicata (grupa 2) si nu il comercializam.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Basta 14 SL

Substanta activa: glufosinat de amoniu 150 gr/litru

Modalitate de ambalare: 5 Litri

Caracteristici: Basta 14 SL este un erbicid neselectiv produs de Bayer pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene la pomi si vii pe rod, desicant la orez.

Mod de actiune: Basta 14 SL este un erbicid neselectiv cu actiune de contact asupra buruienilor. Preluarea de catre plante are loc in principal prin frunze si organele verzi. Viteza de preluare in plante este maxima in cursul  primelor 6 ore de la aplicare. Buruienile tratate se opresc din crestere in cursul primei zile dupa tratament, desi simptomele vizuale lipsesc. Formularea contine o doza marita de adjuvant, fiind optimizata pentru conditii mai putin favorabile de aplicare (umiditate scazuta) si are o toleranta mai buna la spalarea prin precipitatii.

Mod de utilizare: Se aplica 1-2 tratamente. Prima aplicare se recomanda in perioada de crestere intensiva a buruienilor (optim fiind inaltimea de 15-20 cm), de obicei dupa 15 mai, iar tratamentul al doilea, daca este necesar, se va aplica la maxim 28 zile, de preferat in aceeasi faza de crestere a buruienilor ca la primul tratament (15-20 cm), dar nu mai tarziu de 15 iulie. Nu se va aplica pe terenurile nisipoase si se va evita driftul pe culturile adiacente.
Este important ca in decursul primelor 6 ore de la aplicare sa nu ploua. Buna acoperire a foliajului buruienilor cu solutia de stropit este esentiala, deoarece produsul actioneaza prin contact foliar. Cantitatea de solutie este de 100-150 l solutie/ ha, in functie de echipament. Se va evita contactul solutiei de stropit cu foliajul culturilor, precum si udarea excesiva a trunchiului pomilor.
Un avantaj esential al produsului consta in siguranta culturii. In situatia in care in mod accidental produsul ajunge pe o parte din frunzele bazale ale plantelor, datorita lipsei efectului sistemic, planta de cultura nu va fi afectata decat local.

Compatibilitate: Basta 14 SL se preteaza foarte bine la amestec cu erbicide reziduale (triazine, ureice). Nu se va amesteca cu produse sistemice pentru combaterea gramineelor perene, deoarece acestea nu au timp suficient sa se transloce in rizomi.

Producator: Bayer, Germania.

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Vii pe rod Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 4 l/ha
Pomi Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergente 5-6 l/ha
Orez Desicant Postemergent 2 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Glufosinat de amoniu
Concentratie Substanta Activa 150 gr/litru
Cultura mar, vita de vie
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SL - concentrat solubil
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Bayer 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.