Insecticid Torque 550 SC, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Torque 550 SC este un acaricid specific ce asigura o combatere exceptionala a paianjenilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi si legume.


 VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE OMOLOGARE A EXPIRAT LA DATA DE 31.12.2011.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Acaricid Torque 550 SC

Substanta activa: 550 gr/litru fenbutatin oxid

Caracteristici: Torque 550 SC este un acaricid specific ce asigura o combatere exceptionala a paianjenilor din culturile de vita de vie, pomi fructiferi si legume.

Mod de actiune si utilizare: Actioneaza prin contact, fiind extrem de eficace pe o perioada lunga de timp, inclusiv impotriva formelor de acarieni rezistente la insecticidele/acaricidele organofosforice si hidrocarburi derivate. Acaricidul TORQUE 550 SC protejeaza paianjenii pradatori, nu afecteaza albinele si insectele folositoare, constituind produsul care nu trebuie sa lipseasca din programele de comabtere integrala. Produsul TORQUE 550 SC are o toxicitate scazuta pentru pasari, dar este toxic pentru pesti. Tratamentele trebuie efectuate la momentul optim, pentru a preveni consecintele unei infestari puternice, stiut fiind faptul ca inmultirea populatiilor de acarieni este foarte rapida. Timpul de pauza pana la recoltare este de 3 zile pentru vita de vie si de 14 zile pentru pomi fructiferi.

Aplicarea produsului TORQUE 550 SC trebuie efectuata inainte ca numarul paianjenilor sa depaseasca 2-3 exemplare pe frunza sau la aparitia primelor forme mobile. Efectul unui tratament dureaza cel putin 3-4 saptamani. Datorita actiunii sale de contact este foarte important ca produsul sa fie aplicat astfel incat sa se asigure acoperirea completa a plantei cu solutie si, in special, a partilor inferioare ale frunzelor.

Plante tratate: Pomi fructiferi, Mar, Prun, Castraveti, Vita de vie

Acarieni combatuti: Paianjenul rosu comun, Viermele marului, Acarianul filocoptid, Acarianul rosu al pomilor

Producator: Basf

Cultura Agentul daunator Doza
Pomi fructiferi Viermele marului, Acarianul rosu al pomilor 0.04%
Castraveti camp Paianjenul rosu comun 0.05%
Soia Acarianul rosu comun 0.5 l/ha
Vita de vie Paianjenul vitei de vie, Paianjenul rosu comun 0.05%
Mar Acarianul filocoptid al marului 0.04%
Prun Acarianul filocoptid al puietilor de prun 0.04%


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta activa Insecticide Agro Nu
Concentratie Substanta Activa Nu
Cultura Nu
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Basf 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.