Erbicid Stellar 4, 5 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

Stellar 4 este un erbicid inovativ, o noua forta in combaterea buruienilor graminee anuale si dicotilelor.


Produsul se afla in grupa de toxicitate ridicata (grupa 2) si nu il comercializam.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Stellar 4

Substanta activa: Topramezone 50 gr/litru si Dicamba 160 gr/litru

Caracteristici: Stellar 4 este un erbicid inovativ, o noua forta in combaterea buruienilor graminee anuale si dicotilelor.

TOPRAMEZONE: face parte din noua subclasa pyrazolone cu mod unic de actiune; este preluat in principal prin frunze dar si radacini si este translocat in planta sistemic, la nivelul meristemelor de crestere; sinteza si functionarea cloroplastelor sunt deranjate; aceasta duce la efecte puternice de albire (degradarea oxidativi a clorofilei) ce apar la 2-S zile; concomitent cresterea este inhibata; tesuturile devin apoi necrotice si plantele mor intr-un interval de 14 zile; spectrul de combatere: buruieni graminee anuale (Setaria, Echinochloa, Digitariaetc.) si buruieni dicotile anuale (Amaranthus, Chenopodium, Matricaria, Polygonum, Sinapis, Xanthium etc.); activitate reziduala moderata pentru buruieni dicotile anuale.

DICAMBA cu actiune sistemica: se absoarbe prin frunze, tulpini, fiind posibila si absorbtia prin sistemul radicular; translocare atat acro- cat si basipetala, acumulandu-se la nivelul punctelor de crestere; efectul se manifesta prin rasucirea si incretirea tulpinilor si frunzelor, umflarea nodurilor tulpinilor, curbarea frunzelor; simptomele sunt urmate de clorozarea meristemelor de crestere, inhibarea cresterii, necroze; mareste spectrul de combatere si impotriva buruienilor dicotile perene.

Mod de actiune si utilizare: Momentul optim de aplicare este postemergent timpuriu, cand plantele de porumb sunt in stadiul de 3-6 frunze, iar buruienile dicotile anuale se afla in stadiul de 2-4 (maxim 6) frunze, cele dicotile perene maxim 10 cm inaltime, iar buruienile graminee anuale in stadiul de 1-3 frunze pana la infratit. Aplicarea cu adjuvanti imbunatateste absorbtia si distributia substantei active.

Plante tratate: Porumb

Buruieni combatute: Buruieni dictiledonate, Graminee anuale

Producator: Basf

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Porumb Mono si dicotiledonate (cu exceptia costreiului din rizomi) Postemergent 1-1.5 l/ha 


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Dicamba, Topramezone
Concentratie Substanta Activa 160 gr/litru, 50 gr/ltru
Cultura cartof, porumb, tomate
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare RB - ready bayt
Modalitate de ambalare 5 litri
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 5.0000
Producator Basf 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.