Erbicid Pyramin FL, 10 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

784,80 RON
Pretul contine TVA

 VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE OMOLOGARE A EXPIRAT LA DATA DE 02.10.2015. A FOST INLOCUIT DE PYRAMIN TURBO.


Pyramin FL este un erbicid pe baza de cloridazon 430 gr/litru ce raspunde unui spectru larg de boli (cercosporioza, fainare) si buruieni monocotile si dicotile specifice sfeclei de zahar.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Pyramin FL

Substanta activa: Pyrazon (cloridazon) 430 gr/litru

Modalitate de ambalare:  10 Litri

Caracteristici: Erbicid pe baza de cloridazon 430 gr/litru, din grupa pyridazinone. Cloridazonul patrunde in plante in principal prin radacini, dar poate fi absorbit si prin frunze. Aplicarea se poate face de aceea in preemergenta sau in postemergenta, cand inhiba fotosinteza buruienilor. Deoarece actiunea principala se realizeaza prin intermediul solului, eficienta este asigurata de prezenta umiditatii in sol. Aplicat ca erbicid de sol distruge buruienile in curs de germinare sau cel tarziu imediat dupa rasarire.

Mod de actiune: Pyramin FL cuprinde in spectrul sau de actiune toate speciile de buruieni dicotiledonate intalnite in culturile de sfecla, cum ar fi Sinapsis arvensis (mustar salbatic), Chenopodium album (spanac salbatic), Galeopsis tetrahit (lungurica), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Matricaria chamomilla (musetel), Stellaria media (rocoina), Anthemis arvensis (romanita de camp), Lamium spp. (sugel) si altele.
 Dozele maxime se utilizeaza pe solurile mijlocii si grele, bogate in humus, dozele mici se aplica pe soluri usoare, sarace in materie organica sau in cazul utilizarii in amestec cu alte erbicide. In postemergenta, aplicarea cat mai timpurie, cand buruienile sunt foarte mici, permite reducerea dozelor.
 Aplicarea inaintea semanatului, incorporat la 3 cm (cu combinatorul) se recomanda in primaverile secetoase, pe solurile mai uscate, bine pana la satisfacator pregatite, imburuienate si cu graminee. Administrarea in preemergenta se recomanda in anii cu precipitatii normale, pe solurile cu suficienta umiditate, neinfestate cu monocotile, cu un pat germinativ foarte bine pregatit.
 Pyramin FL se aplica cu succes in postemergenta timpurie. Efectul cel mai bun este daca erbicidarea se face imediat dupa rasarirea culturii si a buruienilor (faza de cotiledoane). Intarzierea erbicidarii, cand buruienile si-au format mai mult de 2-3 frunze adevarate reduce eficacitatea.
 Efectul erbicidarii cu Pyramin FL se mentine de la cateva saptamani pana la cateva luni in functie de sol si conditiile climatice. Inaintea semanatului se recomanda amestecul cu Frontier Forte. In postemergenta, pe locurile infestate cu Gallium (turita), Polygonum aviculare (troscot), Pyramin poate fi combinat cu erbicidul Betanal. Pe solurile infestate cu buruieni monocotiledonate perene (mai ales costreiul din rizomi) se combina cu erbicidul aramo 50. In sistemul clasic, de aplicare a unui singur tratament, se recomanda dozele de mai sus. In cazul utilizarii semintei monogeme, se recomanda reducerea dozelor de erbicid si repetarea tratamentelor (2 pana la maxim 3). Dozele recomandate pentru un tratament sunt in acest caz de 2-3 l/ha.

Plante tratate: Sfecla de zahar

Buruieni combatute: buruieni dicotiledonate anuale

Producator: Basf

Cultura Buruieni combatute Doza
Sfecla de zahar Dicotiledonate anuale 6-9 l/ha ppi, preemergent (pe soluri cu humus intre 0.8-1.5%)


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Pyrazon (cloridazon)
Concentratie Substanta Activa 430 gr/litru
Cultura sfecla de zahar
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 10.0000
Producator Basf 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.