Erbicid Aramo 50 EC, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Aramo 50 este un concentrat emulsionabil care contine 50gr/litru tepraloxydim pentru utilizarea in timpul iernii pentru tratarea culturilor de rapita cu seminte oleaginoase (inclusiv rapita industriale), sfecla de zahar, sfecla furajera, mazare, iarna si primavara la culturile de fasole, varza, conopida, seminte de in (inclusiv industriale de in), in, morcovi, ceapa bulb, praz si iarba de pe terenuri care nu sunt folosite pentru productia de culturi.


Produsul a fost retras la data de 25/07/2013.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Aramo 50

Substanta activa: tepraloxidim - 50 gr/litru

Conditionare: emulsie concentrata

Modalitate de ambalare: 1 Litru

Caracteristici: Aramo 50 este un erbicid sistemic postemergent activ impotriva buruienilor din culturile de sfecla de zahar, mazare si soia. Aramo 50 este, in principal absorbit prin frunze si este activ asupra buruienilor graminee anuale si perene. Activitatea sa se manifesta prin uscarea progresiva a plantei, care este finalizata in 15-20 zile.

Mod de actiune: Aramo 50 are o actiune sistemica. Este absorbit prin frunze si este translocat prin planta catre varfurile de crestere si pana la radacini sau rizomi. Inhiba enzima ce catalizeaza sinteza acizilor grasi. Lipsa acizilor grasi blocheaza producerea fosfolipidelor necesare formarii noilor membrane celulare. Frunzele tinere absorb substanta activa mai rapid decat cele avansate in vegetatie. Sunt afectate in primul rand tesuturile, cresterea acestora fiind incetinita la cateva zile dupa aplicare. Limbul foliar se inroseste si se necrozeaza dupa maxim trei saptamani. De asemenea, se necrozeaza si se descompun punctele de crestere. Tecile frunzelor se brunifica si se ofilesc de la locul de prindere la nod.

Mod de utilizare: Aramo 50 este un erbicid cu aplicare postemergenta. Buruienile monocotiledonate anuale se combat cu rezultate foarte bune pana la infratire, iar costreiul din rizomi sa  aiba 10-20 cm inaltime, in perioada de crestere activa. Vremea rece si uscata poate reduce eficacitatea produsului. Precipitatiile cazute dupa o ora de la alicare nu mai influenteaza efectul lui Aramo 50. Gramineele tinere sunt mai sensibile decat cele avansate in vegetatie. Nu se aplica in perioada de stres.

Producator: Basf Italia Srl

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Floarea soarelui Costrei din rizomi Postemergent 1.5-2 l/ha
Buruieni monocotiledonate anuale (mohor, iarba barboasa, costrei din seminte) Postemergent 1 l/ha
Cartof Graminee anuale Postemergent 1 l/ha
Costrei Postemergent 2 l/ha
Sfecla de zahar Monocotiledonate anuale  Postemergent 1 l/ha pana in faza de infratire
Monocotiledonate perene Postemergent 1.5-2 l/ha pana la 20 cm inaltime
Soia Costrei din rizomi Postemergent 1.5-2 l/ha
Monocotiledonate anuale (mohor, iarba barboasa, costrei din seminte, meisor) Postemergent 1 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Tepraloxidim
Concentratie Substanta Activa 50 gr/litru
Cultura cartof, floarea soarelui, rapita, sfecla de zahar, soia
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Basf 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.