Cariere Cum cumpăr & livrare Contact
Detalii de Contact
Telefon
+4.021.311.14.22

Email
vanzari@pce.ro

Orar
L-V 9:00 - 18:00 Mai mult

Află cine ne recomandă

4,71751 voturi
< Înapoi la Pagina Produsului

Recuperare parolă

Introduceți adresa de email. Veți primi un link pentru resetarea parolei.

Atomizor STIHL SR 450

Atomizor STIHL SR 450

2.390,00 Lei Prețul include TVA

Atomizor STIHL SR 450

  • Atomizor STIHL SR 450
  • Atomizor STIHL SR 450
  • Atomizor STIHL SR 450

Atomizor STIHL SR 450

Atomizor STIHL SR 450

Disponibil În Stoc

STIHL SR 450 este un pulverizator confortabil cu rază mare de acţiune şi funcţie suplimentară de împrăştiere particule solide.

2.390,00 Lei Prețul include TVA

Descriere Produs

Atomizor STIHL SR 450:
Atomizorul confortabil cu rază mare de acţiune şi funcţie suplimentară de împrăştiere particule solide. Sistem optimizat de împrăştiere. Extrem de uşor de utilizat. Rezervor de substanţe de pulverizare de mari dimensiuni. Simplu şi rapid de pornit. Trecerea de la funcţia de pulverizare la cea de împrăştiere se face în câteva secunde, fără a fi nevoie de alte unelte.

Date tehnice:
Capacitate cilindrică: 63,3 cm³
Capacitatea rezervorului: 1,7 l
Debit maxim de aer:  1300 m³/h
Greutate:  12,8 kg
Raza de acţiune orizontală: 14,5 m
Volum al rezervorului de soluţie: 14 l
Nivel de presiune acustică:  101,0 dB(A)

 

Dotare de serie:

 
Rezervor de 14 litrii cu orificiu mare de umplere. Rezervorul are o capacitate mai mare decat modelul predecesor, astfel pulverizeaza mai mult timp fara sa fie nevoie de reumplere. Datorita orificiului de umplere mai mare, umplerea se face mai rapid si mai curat. Pierderile prin turnare se mentin in anumite limite iar rezervorul poate fi curatat cu usurinta. 
 
Mecanica de transformare 2 in 1 (numai la SR450). Pulverizatorul SR 450 poate fi transformat cu usurinta, din cateva miscari, din functionarea de pulverizare in cea de atomizare. Fara un set de reutilare separat si fara abilitati tehnice deosebite din partea utilizatorului.
 
Maner multifunctional pentru o singura mana. Pe manerul multifunctional se gasesc elementele de comanda pentru motor si ventilul pentru alimentarea cu agenti de pulverizare. Pe langa comanda motorului, puteti cupla si decupla fara pierderi , rapid si comod, cu o singura mana, alimentarea cu agenti de pulverizare.
 
Sistem de dozare cu maneta de dozaj confortabila (numai la SR 450). Maneta de dozare mare pentru atomizare si aplicarea substantelor granulare se afla chiar sub maneta de comanda. Cu o singura miscare puteti nu doar sa cuplati si sa decuplati fluxul de pulbere, ci si sa reglati concentratia exacta in trepte intermediare fine.
 
Sistemul antivibratie STIHL. Sistemul antivibratie reduce transferul vibratiilor de la motor. Astfel este descarcata musculatura spatelui dumneavoastra.
 
STIHL ElastoStart. Sistem de pornire usoara cu maner de pornire speciala STIHL. ElastoStart va permite pornirea rapida si usoara , aproape fara recul. Elementul de amortizare integrat absoarbe sarcinile la tragerea cablului demaror.
 
Motor 2-MIX cu sistem de admisie intermediara de aer. In timpul admisiei, un strat de aer fara combustibil separa incarcatura arsa din camera de ardere de aerul proaspat din carter, minimizand astfel pierderile de combustibil rezultate din proces. Rezultatul: Putere mai mare, distanta de pulverizare mai mare cu 20%, consum de combustibil cu 20% mai mic,  si gaze de evacuare cu pana la 50% mai putine. Astfel severele dispozitii UE II referitoare la gazele de evacuare sunt depasite fara efort in plus.

Informații Tehnice

Producator Stihl
Modalitate de ambalare 1 unitate
Tip Aparatura atomizoare
Formulare/Stare plastic
Mobilitate purtabil
Culoare alba
Capacitate Rezervor 14 litri

Note și păreri

Momentan nu există opinii pentru acest produs

Fii primul care își spune părerea.

×

Adaugă o părere

Cum evaluezi acest produs?