Fungicid Flama, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

184,20 RON
Pretul contine TVA
Flama este un fungicid bio compus din extracte naturale de mimosa tenuiflora si cupru specific aplicarii foliare in culturile de legume, flori, pomi fructiferi si vita de vie.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Flama este un fungicid bio compus din extracte naturale de mimosa tenuiflora si cupru specific aplicarii foliare in culturile de legume, flori, pomi fructiferi si vita de vie. Produsul intareste imunitatea impotriva bolilor si ciupercilor specifice culturilor in cauza. Se recomanda a fi utilizat ca tratament preventiv si asigura o acoperire foarte buna pe frunze.

Mod de utilizare: Flama se poate utiliza in doza recomandata de 25-30 ml la 10 litri de apa la un interval de 10-14 zile. In cazul unei infestari masive se poate repeta tratamentul la un interval mai scurt, 4-5 zile. Datorita extractelor naturale, nu exista timp de pauza intre aplicare si recoltare.

Boli si ciuperci combatute: fainare, mucegai (Botrytis), patare bruna, fusarioza, mana, bacterioze, Rhizoctonia, Sclerotinia, monilioza, rapan si basicarea frunzelor.

Compozitie produs:
- 40% extract de mimosa tenuifolia;
- 20% oxiclorura de cupru.

Cultura Metoda de aplicare Doza Boli si ciuperci combatute  
Legume, flori, pomi fructiferi, vita de vie Aplicare foliara 25-30 ml la 10 litri apa Fainare, mucegai (Botrytis), patare bruna, fusarioza, mana, bacterioze, Rhizoctonia, Sclerotinia, monilioza, rapan si basicarea frunzelor  

Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Fungicide Nu
Concentratie Substanta Activa Nu
Cultura ardei, cais, cartof, castraveti, ceapa, cires, crizanteme, dovleac, gutui, mar, mazare, morcov, par, pastarnac, pepeni, piersic, prun, rosii, telina, tomate, trandafiri, varza, vinete, visin, vita de vie
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare Nu
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Atlantica Agricola 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.