In perioada
30 nov - 2 dec, echipa Botanistii este in concediu.

Program de sărbători!

În perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, petrecem împreună cu familia sărbătoarea națională de 1 decembrie și Sfântul Andrei. Magazinul nostru va fi închis, dar veți putea plasa cu încredere comenzi în toată această perioadă. Comenzile le vom procesa și ex- pedia începând cu 5 decembrie.

Program sărbători!

ATENŢIE, INVAZIE DE CÂPUŞE! Zece persoane au ajuns la Urgenţe după ce au fost înţepate!

Zece persoane au mers la Urgenţe, cu reacţii alergice locale, după ce au fost înţepate de căpuşe, pacienţii necesitând îngrijiri medicale, dar nefiind internaţi.

"La Unitatea Primiri Urgenţe s-au prezentat zece persoane, patru femei şi şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18-74 de ani, din Sibiu, cu plăgi prin muşcătură de căpuşă, cu reacţie alergică locală. Aceştia au primit îngrijiri medicale şi nu au necesitat internare", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu.

Pentru prevenirea muşcăturii de căpuşă, medicii din Sibiu recomandă îmbrăcăminte adecvată pentru ieşirile în aer liber, adică haine care să acopere în întregime corpul. În cazul observării unor muşcături de căpuşă, oamenii trebuie să se prezinte în cel scurt timp la o unitate medicală.