Fungicid Ardent 50 SC, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

485,05 RON
Pretul contine TVA

Fungicidul Ardent 50 SC cu substanta activa Kresoxim – metil in concentratie de 500 gr/litru este un fungicid de contact, recomandat in tratarea fainarii, rapanului, patarii brune, ruginii, patarii reticular si arsurii frunzelor la culturile de mar, vita de vie, castraveti, grau si orz.


 Retras de la data de 25.07.2013 in cadrul etapei I a procesului de reomologare, conform prevederilor Directivei Consiliului 91/414/CEE.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Ardent 50 SC

Substanta activa: Kresoxim – metil 500 g/litru

Modalitate de ambalare:  1 Litru

Caracteristici: Fungicidul Ardent 50 SC cu substanta activa Kresoxim – metil in concentratie de 500 gr/litru este un fungicid de contact, recomandat in tratarea fainarii, rapanului, patarii brune, ruginii, patarii reticular si arsurii frunzelor la culturile de mar, vita de vie, castraveti, grau si orz.

Mod de actiune: ARDENT 50 SC este un fungicid din grupa strobilurinelor, care se caracterizeaza prin spectrul foarte larg de actiune si activitatea fungicida de lunga durata. Substanta activa kresoxim-metil (sintetizata pe baza unei toxine naturale) are actiune cvasi-sistemica si translaminara in planta si patrunde foarte repede in mezofilul frunzelor, riscul spalarii de catre ploi fiind foarte redus. La nivelul organismelor fitopatogene sensibile, substanta activa blocheaza respiratia si impiedica germinarea sporilor si sporularea. Astfel, produsul ARDENT 50 SC previne din interiorul plantei instalarea unor noi infectii si reduce efectul distructiv al celor deja existente prin stoparea extinderii si diseminarii patogenilor. De asemenea, prin distributia sa translaminara si in urma proceselor normale de evapotranspiratie, produsul se redistribuie in zona organelor tratate si dupa tratament, ajutand la protejarea tesuturilor invecinate, inclusiv a noilor cresteri. Ca urmare a modului lor unic de actiune, este necesar ca strobilurinele sa se foloseasca intr-un program de tratamente alternativ cu alte produse cu moduri diferite de actiune (triazoli, imidazoli, etc.) in vederea prevenirii rezistentei patogenilor (de exemplu BUMPER 250 EC sau ORIUS 25 EW ). Se recomanda ca la fiecare tratament cu aceste produse sa se adauge si produse de contact ( MERPAN 80 WDG , FOLPAN 80 WDG sau ODEON 820 WDG ). Nu se vor depasi 4 tratamente cu ARDENT 50 SC pe sezon.

Mod de utilizare: Tratamentele se aplica in primele faza de vegetatie, imediat ce conditiile climatice sunt favorabile producerii infectiilor primare. Nu se aplica decat doua tratamente succesive cju Ardent 50 SC, dupa care se intervine cu alt produs cu un mod de actiune diferit. 

Plante tratate: Mar, Vita de Vie,, Castraveti, Grau si Orz

Boli si Ciuperci combatute: Fainare, Rapan, Patarea bruna, Rugini, Patarea reticulara, Arsura frunzelor

Cultuta Agentul patogen Doza
Mar Fainare (Pedosphaera leucotricha), Rapan (Venturia inaequalis) 0.2 l/ha/ tratament
Vita de vie Fainare (Uncinula necator) 0.2 l/ha (in primele faze de vegetatie activa)
Castraveti Fainare (Sphaerotheca fuliginea) 0.13 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Fungicide Kresoxim
Concentratie Substanta Activa 500 gr/litru
Cultura castraveti, grau, mar, orz, vita de vie
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Adama 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.