Insecticid Aquacyp

Disponibilitate: Stoc terminat

64,82 RON
Pretul contine TVA
Insecticidul are ca substanta activa Cipermetrin 10mg/kg si se foloseste in concentratie de dilutie de 1% - 2%

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

AQUACYP este un concentrat piretroid in micro-emulsie. Datorita modului de utilizare a apei în loc de solventi organici, produsul este inodor. Prin urmare acesta poate fi folosit si in locuri sensibile. Este adecvat atat in aer liber cat si in interiorul spitalelor, industria alimentara, zone cu gunoi, hoteluri, scoli, magazine, cinematografe, spatii de depozitare.

AQUACYP este eficient impotriva unei game largi de insecte zburatoare si taratoare incluzand gandaci, pureci, tantari si muste.
Piretroidul cipermetrin, actioneaza prin contact si ingestie. Actioneaza asupra sistemului central si periferic, cauzand hiper-excitabilitate, tremurat si convulsii. Consecinta acestei activitati nervoase excesive, transmisia impulsurilor este blocata, se instaleaza paralizia si insecta moare.
Cypermethrin are o mare performanta reziduala, cu un efect de pana la trei ori mai mare decat al altor formule pe baza de permetrin.
Remanenta se afla in stransa legatura cu urmatorii factori de mare importanta: tipul suprafetei tratate, gradul si tipologia infestarii, temperatura si umiditatea, frecventa operatiunilor de curatenie.

Instructiunile de utilizare ale insecticidului AquacypAQUACYP trebuie sa fie folosit in dilutie de 1% - 2% (100-200 ml in 10 litri. de apa). Solutia poate fi aplicata cu orice tip de pompa sau spray-uri, un litru de amestec este suficent pentru tratarea unui hectar de suprafata.

Rata maxima ar trebui folosita in cazul infestarilor puternice sau pentru suprafete neporoase.
AQUACYP are un miros chimic destul de puternic dar nu pateaza peretii proaspat varuiti sau vopsiti. Totusi, este sugerata evitarea aplicarii produsului proaspat spalti.

Toxicitatea insecticidului Aquacyp: Clasificare data de “THE WHO RECOMMENDED CLASSIFICATION OF PESTICIDES BY HAZARD”: Cypermethrin Class II - LD50 (mg/kg): 250

 

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Colkim
Tipuri Aplicare Pulverizare, Termonebulizare, ULV - LV
Substanta Activa Insecticide Cipermetrin
Concentratie Substanta Activa 10 ml/litru
Concentratie de utilizare 1-2%
Combate activitatea Furnicilor, Gandacilor, Moliilor, Mustelor, Paianjenilor, Tantarilor, Viespilor
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.