Filtreaza produsele dupa: [afiseaza]  
Producator:
 1. B.Braun (1)
 2. Birchmeier (18)
 3. Boston Fog (1)
 4. ForeFront Product Design (2)
 5. Ghilotina (1)
 6. Gloria (8)
 7. Igeba (22)
 8. Makita (2)
 9. Mesto (12)
 10. Polti (1)
 11. SM Bure (4)
 12. Solo (27)
 13. Spray Team (2)
 14. Stihl (6)
 15. Tanaco (2)
 16. Tifone (11)
 17. VectorFog (5)
 18. Volpi (13)
 19. ZappBug (1)
Tip Protectie:
 1. Masti de gaze (2)
Dimensiune Aparatura:
 1. Auto-Purtabila (17)
 2. Purtabila (88)
 3. Vehicol Purtabila (9)

Aparatura aplicare

139 Produs(e)

Setează direcţie descendentă
Disponibilitate Preţ:

139 Produs(e)

Setează direcţie descendentă

Echipamentele de dezinsectie si dezinfectie sunt compuse din aparatura de pulverizare reziduala, generatoare de ceata calda si ceata rece.

Pulverizatoarele de ceata rece sunt denumite si generatoare ULV (Ultra Low Volume) si se folosesc la dezinsectii si dezinfectii, atat la interior, cat si la exterior. Marimea lor variaza de la model la model, dar principiul de functionare este acelasi.

Foggerele, denumite si generatoare de ceata calda sau termonebulizatoare, pulverizeaza o solutie de tratament antrenata de un curent de aer cald, produs de motorul cu ardere interna al aparatului. Aceste produse pot fi utilizate pentru tratamentele de dezinsectie, dar si pentru dezinfectii.

Pompele mecanice sunt folosite, in special, pentru tratamentele reziduale. Aceste echipamente produc o pulverizare mult mai "grea", iar cantitatea de solutie este mare si acopera o suprafata mult mai mica.

Atomizoarele sunt pulverizatoare motorizate LV si sunt echipamentele ce pulverizeaza insecticidul sau orice alta solutie de lucru la distante mai mari, datorita jetului de aer creat de motorul pe benzina cu baie de ulei sau cu amestec.

Toate aceste echipamente enumerate sunt solutii mobile autopurtate sau manual purtate, pentru imprastierea si depunerea substantelor insecticide si dezinfectante, folosind ceata calda, rece sau tratamentul rezidual.