In perioada
30 nov - 2 dec, echipa Botanistii este in concediu.

Program de sărbători!

În perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, petrecem împreună cu familia sărbătoarea națională de 1 decembrie și Sfântul Andrei. Magazinul nostru va fi închis, dar veți putea plasa cu încredere comenzi în toată această perioadă. Comenzile le vom procesa și ex- pedia începând cu 5 decembrie.

Program sărbători!

    Filtreaza produsele dupa: [afiseaza]  
Producator:
 1. B.Braun (1)
 2. Birchmeier (14)
 3. Boston Fog (1)
 4. China (1)
 5. Gloria (7)
 6. Igeba (19)
 7. Italia (1)
 8. Makita (2)
 9. Mesto (8)
 10. Polti (1)
 11. SM Bure (4)
 12. Solo (26)
 13. Stihl (6)
 14. Tifone (14)
 15. VectorFog (6)
 16. Volpi (13)
 17. ZappBug (2)
Dimensiune Aparatura:
 1. Auto-Purtabila (16)
 2. Purtabila (76)
 3. Vehicol Purtabila (9)

Aparatura aplicare

126 Produs(e)

Setează direcţie descendentă
Disponibilitate Preţ:

126 Produs(e)

Setează direcţie descendentă

Echipamentele de dezinsectie si dezinfectie sunt compuse din aparatura de pulverizare reziduala, generatoare de ceata calda si ceata rece.

Pulverizatoarele de ceata rece sunt denumite si generatoare ULV (Ultra Low Volume) si se folosesc la dezinsectii si dezinfectii, atat la interior, cat si la exterior. Marimea lor variaza de la model la model, dar principiul de functionare este acelasi.

Foggerele, denumite si generatoare de ceata calda sau termonebulizatoare, pulverizeaza o solutie de tratament antrenata de un curent de aer cald, produs de motorul cu ardere interna al aparatului. Aceste produse pot fi utilizate pentru tratamentele de dezinsectie, dar si pentru dezinfectii.

Pompele mecanice sunt folosite, in special, pentru tratamentele reziduale. Aceste echipamente produc o pulverizare mult mai "grea", iar cantitatea de solutie este mare si acopera o suprafata mult mai mica.

Atomizoarele sunt pulverizatoare motorizate LV si sunt echipamentele ce pulverizeaza insecticidul sau orice alta solutie de lucru la distante mai mari, datorita jetului de aer creat de motorul pe benzina cu baie de ulei sau cu amestec.

Toate aceste echipamente enumerate sunt solutii mobile autopurtate sau manual purtate, pentru imprastierea si depunerea substantelor insecticide si dezinfectante, folosind ceata calda, rece sau tratamentul rezidual.