Fungicid Alert, 5 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

664,90 RON
Pretul contine TVA

Alert este un fungicid sistemic complex (doua substante active) cu actiune preventiva si curativa in combaterea bolilor cerealelor, florii soarelui si sfeclei de zahar. Formulat ca suspoemulsie.


Produsul a fost retras de la data de 29.09.2014.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Alert

Substanta activa: Flusilazol 125 gr/litru, Carbendazim 250 gr/litr

Modalitate de ambalare:  5 Litri

Caracteristici: Spectru larg de micoze combatute; Actiune preventiva si curativa cu protejarea culturii timp de 20-25 zile dupa tratament; Combinatia a doua substante active cu mod diferit de actiune reduce riscul aparitiei patogenilor rezistenti; Compatibil cu majoritatea pesticidelor, cu fertilizanti foliari, stimulatori de crestere si fructificare etc; Diminuare evidenta a pierderilor de productie confirmata in practica.

Mod de actiune: ALERT este recomandat in stropiri foliare pentru combaterea bolilor coletului, tulpinii, foliajului si spicului la cereale precum si a bolilor foliare la floarea soarelui si sfecla de zahar.

ALERT are eficacitate maxima cand este aplicat preventiv in stadiile incipiente ale bolilor. Tratamentul trebuie aplicat cel mai tarziu la aparitia primelor simptome. Sunt recomandate pana la doua tratamente in functie de presiunea de infectie.

Plante tratate: Grau, Orz, Rapita, Floarea Soarelui, Sfecla de Zahar

Boli si Ciuperci combatute: Fainare, Rugini, Septorioze, Sfasierea frunzelor, Fuzarioza, Putregaiul uscat, Putregaiul alb, Alternaria, Mucegaiul cenusiu, Patarea in ochi, Arsura frunzelor, Cercosporioza

Producator: Dupont

Cultura Agentul patogen Doza
Grau Fainare, Septorioza, Rugini, Sfasierea frunzelor, Fuzarioza spicelor 0.8 l/ha
Orz Fainare, Patare reticulara, Arsura frunzelor, Sfasierea frunzelor 0.8 l/ha
Rapita Putregaiul uscat, Putregai alb, Putregai cenusiu, Alternarioza, Fainare 0.8 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Fungicide Carbendazim, Flusilazol
Concentratie Substanta Activa 250 gr/litru, 125 gr/litru
Cultura grau, orz, rapita
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SE - suspoemulsie
Modalitate de ambalare 5 litri
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 5.0000
Producator Dupont 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.