Fungicid Sulphur 80 WG, 500 g

Disponibilitate: Stoc terminat

Sulphur 80 WG actioneaza prin contact asupra ciupercilor care produc fainarea.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Sulphur 80 WG

Substanta activa: 80% sulf

Caracteristici: Sulphur 80 WG actioneaza prin contact asupra ciupercilor care produc fainarea. De asemenea, are un efect stimulator pentru cresterea plantei prin efectul pozitiv al sulfului asupra fotosintezei. Produsul are si o actiune secundara asupra acarienilor.

Mod de actiune si utilizare: L a pomi fructiferi, tratamentele incep la stadiul de "urechiuse de soarece" si se repeta la intervale de 5-10 zile in functie de pesiunea de infectie. La legume se aplica preventiv, in concentratie de 0,3%. Pentru vita de vie, in primaverile calduroase, fainarea apare imediat dupa deschiderea mugurilor. Aceasta poate fi stopata excelent folosind o concentratie de 0,3%.

Plante tratate: Pomi fructiferi, Legume, Vita de vie

Boli si Ciuperci combatute: Fainare

Producator: Agrostulln

Cultura Agentul patogen Doza
Ardei Fainare (Leveillula taurica) 0.3% (3 kg/ha)
Castraveti Fainare (Sphaerotheca fuliginea) 0.3% (3 kg/ha)
Mar Fainare (Podosphaera leucotricha) 0.3% (4.5 kg/ha)
Piersic Fainare (Sphaerotheca pannosa var. persicae) 0.3% (3 kg/ha)
Vita de vie Fainare (Uncinula necator) 0.3% (3 kg/ha)


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Fungicide Sulf
Concentratie Substanta Activa 800 g/kg
Cultura alun, ardei, bostan, cais, castraveti, ceapa, cires, dovleac, fasole, gogosari, gutui, mar, morcov, nuc, par, pastarnac, patrunjel, pepeni, piersic, prun, rosii, telina, tomate, usturoi, varza, vinete, visin, vita de vie
Dozaj Nu
Agent Patogen Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Modalitate de ambalare 500 g
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.5000
Producator Agrostulln 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.