Sare amara lichida, 3 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

31,96 RON
Pretul contine TVA

Adecvat pentru eliminarea rapidă a insuficienţei vizibile şi ascunse de magneziu.Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Sare amara lichida

Solutia lichida de sare amara, este destinata pentru insuficientele de magneziu. Aceste insuficiente de magneziu se manifesta prin schimbarea culorii frunzelor coniferelor inspre maro si printr-o cadere masiva a lor sau prin schimbarea culorii inspre galben.

Mod de utilizare:

Ingrasamantul se foloseste prin stropirea, pulverizarea direct pe frunze sau prin udare la radacina coniferului. Flaconul cu concentratul inainte de diluare cu apa, trebuie bine agitat. In cazuri extreme poate avea efecte negative asupra pomilor. Din aceste motive este recomandat ca la o umiditate scazuta a mediului inconjurator, sau la o temperatura ridicata a mediului, este necesar de a se folosi o concentratie mai redusa care in schimb se va aplica mai des. Pulverizarea solutiei pe frunze nu se va efectua in perioada intensiva a stralucirii razelor de soare.

Recomandari cu privire la cantitatile de dozare: 

Dozarile specifice sunt orientative, dozarea se va efectua conform necesitatilor de substante hranitoare aflate in sol si a necesitatilor plantei. Aplicarea dozarii concentratului de ingrasamanta in 10 litri de apa.

Pomicultura Numarul de aplicari Dozarea la 10 litri
Coniferele (la primele semne de insuficienta a magnezului) 2-3 0,5-0,75 litri (foliar)
Legumele (in perioada de crestere maxima a greutatii) 1-2 0,5-0,75 litri (foliar)
Pomii fructiferi (pana la dezvoltarea fructului) 2-3 0,75 litri (foliar)
Vita de vie (dupa inflorire pana la inceputul lunii august) 1-2 0,75-1,25 litri (foliar)
Cartofi (pana la inflorire - concomitent cu stropirea impotriva mucegairii) 1-2 0,5-0,75 litri (foliar)

 

Pentru aplicarea direct la radacina, se va prepara o solutie mai putin concentrata, mai exact : 35 - 50 ml ingrasamant diluati in 10 l de apa. ATENTIE! Nu se va mari concentratia de ingrasamant deoarece poate duce la arderea radacinilor.
- adecvat pentru eliminarea rapidă a insuficienţei vizibile şi ascunse de magneziu
- insuficienţa de magneziu se manifestă prin maronirea şi căderea accentuată a acelor sau îngălbenirea frunzelor
- se foloseşte ca un spray pe foaie sau udare la radacini, doza variază în funcție de tipul plantei

Compoziţie: îngrăşământ dolomitic lichid cu conţinut de magneziu 5% (Mg) şi sulfuri 10%

Producator: Agro CS

Informaţii adiţionale

Folosit pentru Plante de apartament
Tip ingrasamant Lichid
Compozitie îngrăşământ dolomitic lichid cu conţinut de magneziu 5% (Mg) şi sulfuri 10%
Producator Agro CS
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.