Sponsor 6 FS, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

98,10 RON
Pretul contine TVA

Sponsor 6 FS, este un fungicid cu actiune sistemica impotriva agentilor patogeni localizati pe samanta de cereale sau in interiorul acesteia.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fungicid Sponsor

Substanta activa: tebuconazol 60 g/l
 

Caracteristici: Sponsor 6 FS este un fungicid cu actiune sistemica impotriva agentilor patogeni localizati pe samanta de cereale sau in interiorul acesteia.

Mod de actiune:  Produsul patrunde in samanta si apoi in planta, impiedicand dezvoltarea miceliului ciupercilor prin inhibarea sintezei ergosterolilor acestora. Asupra semintelor si plantulelor are un efect protector de lunga durata, determinand in acelasi timp o crestere mai viguroasa in primele stadii de dezvoltare.

Mod de utilizare: Fiind conditionat ca suspensie concentrata, Sponsor 6 FS, este usor de utilizat datorita aderentei sale foarte bune la suprafata semintelor. Pentru realizarea unei repartizari uniforme a produsului pe seminte este necesar ca inainte de utilizare, acesta sa fie amestecat cu apa in raport de 1:1 pana la 1:10 (un litru de produs la un litru de apa, pana la un litru de produs la 10 l de apa). In cazul utilizarii unor cantitati mari de apa se impune uscarea semintei tratate, pentru a se evita incoltirea acesteia. Este extrem de important ca in procesul de tratare sa se realizeze o dozare corecta a produsului si o distribuitie cat mai uniforma a sa pe toate semintele. Se poate fi utilizat in amestec cu alte insecticide sau fungicide.

Plante tratate: Grau,Orz.

Producator: Agri Estrellas.

Cultura Agentul patogen Doza
Grau Malura, Fuzarioza 0.5 l/tona
Orz Taciunele zburator, Sfasierea frunzelor 0.5 l/tona

 

Informaţii adiţionale

Modalitate de ambalare 1 litru
Producator Agri Estrellas
Formulare FS - suspensie concentrata tratare semintei
Substanta Activa Tratamente Seminte Tebuconazol
Concentratie Substanta Activa 6 %
Tip tratament Fungicide
Seminte cereale Grau, Orz
Greutate (Kg) 1.0000 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.