Insecticid Pyrinex 48 EC, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

81,75 RON
Pretul contine TVA

Pyrinex 48 EC va fi introdus in grupa de toxicitate ridicata, si nu il mai comercializam. A fost inlocuit de Pyrinex Quick si Pyrinex M22.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecticid Pyrinex 48 EC

Substanta activa: clorpirifos 480 gr/litru

Modalitate de ambalare:  1 Litru

Caracteristici: Pyrinex 48 EC este un insecticid organofosforic cu spectru larg de combatere. PYRINEX 48 EC (substanta activa clorpirifos ) este un insecticid organofosforic care, datorita proprietatilor si formularii sale speciale, este folosit pe scara larga mai ales ca tratament foliar.

Mod de actiune si utilizare: Substanta activa, clorpirifos, este un inhibitor de colinesteraza care actioneaza prin contact, ingestie si respiratie. Are si o sistemicitate partiala slaba, care insa determina absorbtia si retinerea produsului in tesuturile superficiale ale organelor tratate. De asemenea, dupa aplicare, o parte din produs se evapora treptat si astfel realizeaza combaterea unora dintre insectele daunatoare si pe cale respiratorie. Datorita remanentei sale destul de indelungate, PYRINEX 48 EC asigura si o combatere de lunga durata a daunatorilor.

Pomi fructiferi - PYRINEX 48 EC se aplica de indata ce s-a atins pragul economic de daunare in cursul lunilor de vara pentru combaterea paduchilor testosi si a paduchelui lanos. Se folosesc volume normale de solutie in functie de specie si varsta plantatiilor, astfel incat sa se asigure o tratare uniforma a coroanelor pomilor, inclusiv in interiorul acestora si pe ramurile pe care se instaleaza de regula acesti daunatori (mai ales in partea superioara a pomilor). Pentru combaterea paduchelui lanos se poate face si pensularea ranilor sau crapaturilor din scoarta pomilor infestate cu colonii cu o solutie 0,2% PYRINEX 48 EC (la pomi de talie joasa si pe suprafate mai mici).

Cartof - PYRINEX 48 EC se foloseste doar pentru combaterea larvelor si adultilor gandacului din Colorado, fiind recomandat in programele de combatere integrata a acestui daunator deosebit de periculos si cu potential ridicat de dobandire a rezistentei la insecticide, alaturi de inhibitorii de chitina ( RIMON 10 EC ), piretroizii de sinteza ( MAVRIK 2 F , LAMDEX 5 EC ) si alte produse din clase chimice diferite.

Tomate (rasaduri) - PYRINEX 48 EC se aplica prin stropire la aparitia primelor musculite in rasadnita, folosind volume normale de solutie (1000 l/ha).

Cereale paioase - Se fac tratamente in toamna, dupa semanat si rasarirea culturii, cu volume normale, folosind echipamente terestre de aplicare. Datorita remanentei foarte bune a produsului in stratul superficial al solului (2-4 luni), PYRINEX 48 EC asigura protectia contra atacului de Zabrus tenebrioides chiar si pentru infestarile mai tarzii.

Rachitarii - Tratamentul cu PYRINEX 48 EC se face la aparitia primilor daunatori.

Plante tratate: Pomi fructiferi, Cartof, Tomate, Cereale paioase, Rachitarii, Mar

Insecte combatute: Gandacul de Colorado, Musculita alba de sera, Paduchele din San Jose, Paduchele lanos, Gandacul ghebos,

Cultura Agentul daunator Doza
Mar Paduchele lanos 0.2 %
Pomi fructiferi Paduchele testos 0.2 %
Cartof Gandacul din Colorado 1.5 l/ha
Tomate (rasad) Musculita alba 0.2 %
Cereale paioase Gandacul ghebos 2.5 l/ha
Rachitarii Trombarul plopilor, Scuipatul cucului, Trombarul butasilor de plop 1.5-2 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta activa Insecticide Agro Clorpirifos
Concentratie Substanta Activa 480 gr/litru
Cultura alun, cais, cires, grau, gutui, mar, nuc, orz, orzoaica, ovaz, par, piersic, prun, tomate, visin
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Pompa de spate, ULV - LV
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Adama 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.