Erbicid Powertwin SC, 5 litri

Disponibilitate: Stoc terminat

626,75 RON
Pretul contine TVA

Powertwin SC este o combinatie de 1/1 intre doua substante active selective pentru culturile de sfecla.


Acest produs nu mai face parte din lista producatorului.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Powertwin SC

Substanta activa: etofumesat 200gr/litru + fenmedifam 200 gr/litru

Modalitate de ambalare:  5 Litri

Caracteristici: Powertwin SC este o combinatie de 1/1 intre doua substante active selective pentru culturile de sfecla ( de zahar , furajera , rosie). Etofumesat este o substanta activa din grupa benzofuranicelor , cu absorbtie radiculara la speciile dicotile si prin coleoptil la graminee. In plantele sensibile inhiba cresterea meristemelor prin intreruperea diviziunii celulare si a formarii cuticulei. Fenmedifam este o substanta din grupa carbamatilor actioneaza in principal prin absorbtie foliara si impiedica fotosinteza in plantele sensibile. Pentru activarea efectului rezidual este necesara caderea unei ploi sau irigarea culturii.

Mod de actiune si utilizare: Se recomanda ca doza de Powertwin SC sa se administreze fractionat in doua reprize dupa cum urmeaza. Primul tratament cu doza de 2l/ha, cand buruienile mediu sensibile sunt in faza de cotiledoane. Al doilea tratament cu doza de 2l/ha , cand buruienile din urmatorul val de crestere au ajuns la faza de cotiledoane (la reinfestare). Acest tratament nu se va face la mai putin de 5 zile de primul.

Plante tratate: Sfecla de zahar

Buruieni combatute: Buruieni dicotiledonate anuale

Cultura Buruieni combatute Doza
Sfecla de zahar Dicotiledonate anuale 2 aplicari seventiale la doza de 2 l/ha, in 300 l apa/tratament 


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Etofumesat, Fenmedifam
Concentratie Substanta Activa 200gr/litru, 200 gr/litru
Cultura Nu
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 5.0000
Producator Adama 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.