Erbicid Linurex 50 SC

Disponibilitate: Stoc terminat

LINUREX 50 SC este un erbicid ce contine substanta activa linuron, care actioneaza impotriva majoritatii buruienilor dicotiledonate anuale, ca si a unor monocotiledonate din culturile de floarea soarelui, cartof, telina, ceapa si morcov.


Produsul se afla in grupa de toxicitate ridicata (grupa 2) si nu il comercializam.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Linurex 50 SC

Substanta activa: linuron 500 gr/litru

Modalitate de ambalare:  5 Litri

Caracteristici: LINUREX 50 SC contine substanta activa linuron, care actioneaza in preemergentaimpotriva majoritatii speciilor de buruieni dicotiledonate anuale, ca si a unor monocotiledonate, prin inhibarea germinatiei semintelor acestora. Datorita remanentei sale de circa 4 luni in sol, combate atat buruienile existente in momentul tratamentului, cat si pe cele care urmeaza sarasara in decursul a cateva saptamani de la tratament.

Mod de actiune: Produsul LINUREX 50 SC se aplica preemergent la floarea soarelui, cartof, morcov, ceapa si postemergent la telina. La aplicare, se folosesc 200-400 l apa/ha. Nu se aplica pe solurile nisipoase, pe cele cu substanta organica sub 1% si pe soluri cu pH peste 6,8. Dupaaplicarea tratamentului si pana la recoltare trebuie sa treaca 90 de zile la cartof si 60 de zile la celelalte culturi.

Mod de utilizare: Linurex 50 Sc se aplica preemergent la floarea soarelui, cartof, morcov, ceapa si postemergent la telina. La aplicare, se folosesc 200-400 l apa/ha. Nu se aplica pe solurile nisipoase, pe cele cu substanta organica sub 1% si pe solurile cu pH peste 6.8.

Timp de pauza: Dupa aplicarea tratamentului si pana la recoltare trebuie sa treaca 90 zile cartof, 60 zile la celelalte culturi.

Plante tratate: Morcov, Ceapa, Telina, Cartof, Floarea Soarelui

Buruieni combatute: buruieni monocotiledonate si dicotiledonate anuale.

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Floarea soarelui Dicotiledonate si monocotiledonate anuale Preemergent 2-4 l/ha
Cartof Dicotiledonate si monocotiledonate anuale Preemergent 2-4 l/ha
Morcov Dicotiledonate si monocotiledonate anuale Preemergent 1.5-2 l/ha
Ceapa Dicotiledonate si monocotiledonate anuale Preemergent 1.5-2 l/ha
Telina Dicotiledonate si monocotiledonate anuale Postemergent 1.5-2 l/haInformaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Erbicide Linuron
Concentratie Substanta Activa 500 gr/litru
Cultura ceapa, floarea soarelui, morcov
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare SC - suspensie concentrata
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Adama 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.