Erbicid Arrow 240 EC

Disponibilitate: Stoc terminat

166,77 RON
Pretul contine TVA

ARROW 240 EC este un erbicid postemergent, folosit pentru combaterea buru­ienilor monocotiledonate anuale si perene. 


Retras de la data de 07.03.2013 in cadrul etapei I a procesului de reomologare, conform prevederilor Directivei Consiliului 91/414/CEE.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Arrow 240 EC

Substanta activa: cletodim 240 gr/litru

Caracteristici: ARROW 240 EC este un erbicid postemergent, folosit pentru combaterea buru­ienilor monocotiledonate anuale si perene. Substanta activa cletodim este rapid absorbita prin suprafata frunzelor buruienilor grami­nee, dupa o ora de la aplicare constatandu-se o translocare in ambele sensuri prin xilem si floem. Se acumuleaza in mugurii subterani, distrugand tesuturile meristematice.

Mod de actiune si utilizare: ARROW 240 EC se foloseste ca erbicid postemergent indiferent de stadiul de dezvoltare a plantelor de cultura. Pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale, produsul se aplica in stadiul de 3 – 4 frunze, pana la infratire; pentru combaterea gramineelor perene tratamentul se face atunci cand buruienile au inaltimea de 15 – 20 cm.

Plante tratate: Rapita, Floarea soarelui

Buruieni combate: Buruieni monocotiledonate, Costrei, Buruieni monocotiledonate anuale, Sorhum halepense, Buruieni monocotiledonate perene

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Rapita Monocotiledonate (inclusiv samulastra si costrei din rizomi) Postemergent 0.75 l/ha
Floarea-soarelui Monocotiledonate anuale (iarba barboasa, mohor, meisor, costrei) Postemergent 0.3-0.5 l/ha (buruieni in faza de 3-4 frunze, floarea-soarelui 4-6 frunze)
Costrei din rizomi Postemergent 0.75-1 l/ha (floarea-soarelui 4-6 frunze, costrei 15-25 cm)


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Erbicide Cletodim
Concentratie Substanta Activa 240 gr/litru
Cultura floarea soarelui, rapita
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Adama 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.