Erbicid Afalon 50 SC

Disponibilitate: Stoc terminat

AFALON 50 SC este un erbicid cu substanta activa linuron ce actioneaza in preemergenta impotriva majoritatii speciilor de buruieni dicotiledonate anuale, ca si a unor monocotiledonate, prin inhibarea germinatiei semintelor acestora.


Produsul se afla in gupa de toxicitate ridicata (grupa 2) si nu il comercializam.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Afalon 50 SC

Substanta activa: Linuron 450 gr/litru

Formulare: SC (Suspensie concentrata)

Modalitate de ambalare: 1 Litru

Mod de actiune: AFALON 50 SC este un erbicid cu substanta activa linuron ce actioneaza in preemergenta impotriva majoritatii speciilor de buruieni dicotiledonate anuale, ca si a unor monocotiledonate, prin inhibarea germinatiei semintelor acestora. Actiunea se realizeaza mai ales prin contact dar produsul se absoarbe si prin radacini si afecteaza cresterea acestora. Buruienile sensibile isi inceteaza activitatea si mor in decurs de 8-14 zile. Datorita remanentei de circa 4 luni in sol, AFALON 50 SC combate atat buruienile existente in momentul tratamentului cat si pe cele care urmeaza sa rasara in decurs de cateva saptamani dupa tratament.

AFALON 50 SC combate foarte bine urmatoarele specii de buruieni: Anagallis arvensis (scanteiuta), Thlaspi arvense (pungulita), Sinapis arvensis (mustar salbatic), Viola tricolor (trei frati patati), Urtica spp. (urzica), Fumaria offic inalis (fumarita), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Amaranthu s spp. (stir), Sonchus spp. (susai), Chenopodium album (spanac salbatic), Raphanus raphanistrum (ridiche sabatica), Panicum miliaceum (mei), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Galeopsis spp. (lungurica), Matricaria spp. (musetel), Papaver rhoeas (mac), Atriplex hortense (loboda), Poligonum aviculare (troscot), Portulaca oleracea (iarba grasa), Plantago spp. (patlagina), Euphorbia spp. (craciunita), Lamium spp. (sugel), Stellaria media (rocoina).

AFALON 50 SC nu combate Cirsium arvense (palamida), Equisetum arvense (coada calului), Convolvulus arvense (volbura), Taraxacum offici nale (papadia), Cynodon dactylon (pir gros), Agropyron repens (pir tarator), ca si alte buruieni din drajoni si rizomi.

Mod de aplicare:

  • La cultura de cartof, AFALON 50 SC se aplica preemergent, dupa plantare si bilonare si inainte de rasarirea cartofului, in volum normal de solutie, de regula in tank-mix cu un graminicid preemergent. Nu se aplica pe nisipuri, soluri mlastinoase sau turboase.
  • La porumb si floarea soarelui, AFALON 50 SC se aplica preemergent, dupa semanat si inainte de rasarirea culturii si a buruienilor, asociat de asemenea cu un graminicid preemergent
  • Precipitatiile puternice cazute dupa aplicarea produsului pot cauza unele efecte de fitotoxicitate culturilor. La aplicarea preemergenta, solul trebuie sa fie reavan si foarte bine maruntit pentru ca produsul sa poata actiona.
  • Produsul este compatibil cu cele mai utilizate erbicide la culturile omologate, insa inainte de orice amestecare este recomandata efectuarea testului de compatibilitate.

Clasificare: T (Toxic); N (Periculos pentru mediu)

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Cartof Dicotiledonate anuale Preemergent (asociat cu un erbicid graminicid) 2.5 l/ha
Porumb Dicotiledonate anuale ppi sau preemergent (asociat) 2-4 l/ha
Floarea soarelui Dicotiledonate anuale ppi sau preemergent (asociat) 2-4 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Erbicide Linuron
Concentratie Substanta Activa 450 gr/litru
Cultura cartof, floarea soarelui, porumb
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare SC - suspensie concentrata
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Adama 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.