Erbicid Acetogan 900 EC

Disponibilitate: Stoc terminat

42,51 RON
Pretul contine TVA

Acetogan 900 EC este un erbicid graminicid, pelicular, nevolatil. Actioneaza asupra buruienilor in procesul de germinare a acestora, fiind absorbit prin radicele, coleoptil si hipocotil.


Retras la data de 23.06.2012 conform prevederilor Regulamentului de punere in aplicare (UE) nr.1372/2011 privind neautorizarea substantei active acetoclor, in conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1107/2009 al Parlamentului European si al Comisiei.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Acetogan 900 EC

Substanta activa: acetoclor 900 gr/litru

Conditionare: concentrat emulsionabil

Caracteristici: este erbicid graminicid, pelicular, nevolatil. Actioneaza asupra buruienilor in procesul de germinare a acestora, fiind absorbit prin radicele, coleoptil si hipocotil. Buruienile monocotiledonate sunt inlaturate din competitia cu plantele de cultura imediat dupa germinare.

Mod de actiune: Acetogan 900 EC este un erbicid pelicular, nevolatil, care contine acetoclor, substanta activa din grupa chimica a amidelor. Aceasta se absoarbe prin coleoptil (la buruieni graminee) sau prin radacinile tinere (la dicotiledonate) si determina intreruperea diviziunii celulare si distrugerea peretilor celulari la buruienile sensibile. 

Mod de utilizare: Acetogan 900 EC se aplica preemergent, imediat dupa semanat sau in interval de 5 zile de la semanat, dar pana la rasarirea buruienilor, pe teren bine pregatit (fara bulgari). In cazul aplicarii pe teren uscat sau daca nu se prevad ploi in interval de o saptamana de la aplicare, se recomanda incorporarea superficiala cu combinatorul, la 3-4 cm adancime.

Plante tratate: floarea soarelui, porumb.

Clasificare produs: Xi (iritant), N (periculos pentru mediu)

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
 Floarea soarelui Monocotiledonate anuale (mohor, iarba barboasa, meisor) si unele dicotiledonate anuale (stir, spanac salbatic)  Preemergent (imediat dupa semanat)  1.7-2.2 l/ha in functie de tipul de sol) 
 Porumb  Monocotiledonate anuale (mohor, iarba barboasa, meisor) si unele dicotiledonate anuale (stir, spanac salbatic) 
 Preemergent  1.7-2.2 l/ha in functie de tipul de sol) 

Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Erbicide Acetoclor
Concentratie Substanta Activa 900 gr/litru
Cultura floarea soarelui, porumb
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Preemergent
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Pulverizare
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Adama 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.